picture

picture

picture

picture

Over Ons

 

Als geregistrerde aannemer zijn wij enthousiaste onderneming die werkzaam is op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn specialisten op het gebied van:

• fotovoltaïsche systemen
• energiebesparende technieken
• airconditioning en koeltechnieken

Kwaliteit, vakkennis en creativiteit

 

Bij ons werk streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Dat begint met het goed te luisteren naar de wensen van de klant. Daarna bieden wij u een technisch en economisch verantwoorde oplossing. Wij denken mee en bij de oplossing trachten wij zoveel mogelijk rekening te houden met de toekomst. Dat vereist naast vakkennis ook hogemate van onze creativiteit.
Onze mensen zijn daarom goed opgeleid, gemotiveerd en ervaren. Door regelmatige bijscholing en instructies blijft onze kennis up-to-date. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en kunnen daar direct op inspelen.

Producten en leveranciers

 

De producten die wij leveren en de dienstverlening die daaraan gekoppeld zijn staan garant voor een langdurig en zorgeloos gebruik. Daarom werken wij met leveranciers die aan deze eisen kunnen voldoen. Gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan eisen als: betrouwbaarheid, gebruiksgemak en effectiviteit. Leveranciers als Nefit, Remeha, Intergas, Sphinx, Grohe, Mitsubishi Electric en Daikin zult u veelal in ons leveringsprogramma terugvinden.

 

 

picture